Natko 23., Ivica 40., Max 44. nakon spust dijela alpske kombinacije Wengena

Natko Zrnčić-Dim nalazi se na 23. poziciji, Ivica Kostelić je 40., Max Ullrich 44. nakon spust vožnje kao prvog dijela današnje alpske kombinacije Svjetskog kupa skijaša u Wengenu (SUI).

Natko, a koji je niz “Lauberhorn” krenuo sa startnim brojem 10, sakupio je 2.57 sek. zaostatka u odnosu na najbržeg Aksela Lunda Svindala (NOR). Dok ga je i još dosta boljeg vremena vožnje koštao sam završni dio staze.

Svindal je nakon spusta na 72 stotinke prednosti u odnosu na drugog Adriena Theauxa (FRA) te na 90 stotinki prednosti u odnosu na dvojicu trećih – Kjetila Jansruda (NOR) te Hannesa Reichelta (AUT). Pri čemu je Reichelt uoči utrke prijavio da ne misli startati slalomsku vožnju.

Natkov zaostatak za petim (za poredak kombinacije četvrtim) Dominikom Parisom (ITA) iznosi uoči slaloma 1.23 sek. (Paris + 1.34 u odnosu na Svindala).

Uz 3.69 sek. zaostatka Ivica Kostelić, izuzmu li se opet četvorica koja su vozila samo spust, na “poluvremenu” je alpske kombinacije Wengena 40., Max Ullrich 44. (+ 4.41 sek. za Svindalom).

Slalomska vožnja na rasporedu je od 14 sati.

Foto: Pentaphoto

 

O meni

Ivica Kostelić

Strastveni skijaš, zaljubljenik u glazbu, crtanje, more, ponosni otac…