Ivica i Janica na snimanju humanitarnog kalendara za djecu s Downovim sindromom

Janica i Ivica Kostelić su u četvrtak u popodnevnim satima posjetili Čakovec kako bi sudjelovali u izradi trećeg po redu kalendara “Velike i male zvijezde“. Riječ je o projektu humanitarne note za pomoć djeci sa Downovim sindromom. Riječ je o projektu volonterskog dvojca Tamare Peras i Vjerana Žganjca Rogulje, pokrenutom prije pet godina.

Janica i Ivica su tako jučer obradovali svoju najvatreniju obožavateljicu, malu djevojčicu Kaju i zajedno s njom set pretvorili u skijašku zonu, što dokazuju i pancerice koje je nosila Kaja, skijaški štapovi, kacige i široki osmjesi na licima.

Janica je po tko zna koji put isplela prepoznatljive pletenice kojima nas je nebrojeno puta uveseljavala na skijaškim stazama i time posebno razveselila djevojčicu koja je po uzoru na Janicu isplela iste.

Janica i Ivica su vidno uživali u druženju, a povodom druženja Ivica je rekao sljedeće: “Mi se rado odazovemo ovakvim akcijama i nažalost premalo smo doma te rijetko kad možemo prisustvovati, ali dođemo uvijek kada smo u prilici“.

“Mislim da treba ukazivati na probleme u društvu i da se uz malo truda i odvojenog vremena može jako puno toga napraviti“, poručila je Janica.

Osim Janice i Ivice projekt su treću godinu zaredom podržale mnogobrojne osobe iz javnog života.

O meni

Ivica Kostelić

Strastveni skijaš, zaljubljenik u glazbu, crtanje, more, ponosni otac…