Energiapura novi službeni dobavljač Hrvatske alpske skijaške reprezentacije

Talijanski proizvođač skijaške opreme Energiapura novi je službeni dobavljač Hrvatske alpske skijaške reprezentacije termo skijaškom opremom i natjecateljskim kombinezonima u slijedeće dvije sezone, uključujući i Zimske olimpijske igre u Pyeongchangu 2018. godine.

Naš najuspješniji skijaš Ivica Kostelić ovom je prilikom izjavio:

„Izuzetno mi je drago da je jedan tako kvalitetan tehnički dobavljač skijaške opreme kao Energiapura odlučio ući u našu skijašku obitelj jer jako puno ulažu u razvoj natjecateljskih kombinezona i spremni su ispuniti sve naše zahtjeve na najvišem tehnološkom nivou“.

Tina Maze je u natjecateljskim kombinezonima Energiapura osvojila veliki Kristalni globus, a trenutno njihove štitnike i zaštitnu opremu koriste Marcel Hirscher i Henrik Kristoffersen.

„Velika mi je čast što smo postali službeni dobavljač Hrvatske alpske skijaške reprezentacije, koja ima dugu povijest u svijetu skijanja s velikim uspjesima i pobjedama, prije svega s fantastičnom obitelji Kostelić. Cilj je imati jednog partnera s kojim ćemo razvijati nove materijale i isporučiti naš maksimum za natjecatelje, stavivši im na raspolaganje svo naše iskustvo i tehničke studije. Važan cilj su i Zimske olimpijske igre za dvije godine gdje smatram da zajedno možemo doći do velikih rezultata“, izjavio je direktor tvrtke Energiapura g. Alberto Olivetto.

Na jučerašnjem predstavljanju opreme i uzimanju mjera natjecatelja za krojeve, predstavljen je i dizajn nove opreme te će Ivica, Natko, Filip, Matej, Istok, Leona i ostali naši natjecatelji nastupati na utrkama diljem svijeta i dalje u dizajnu s prepoznatljivim hrvatskim obilježjem, crveno-bijelim kockicama.

CroSki team

Foto: Sport-IT

O meni

Ivica Kostelić

Strastveni skijaš, zaljubljenik u glazbu, crtanje, more, ponosni otac…